natuur

Natuurpunt Leuven daagt je uit!

Natuurpunt Leuven gooit de deuren open
Het is heel simpel, de uitdagingen voor de natuur zijn groot en veel mensen willen deel uitmaken van de oplossing. NP Leuven heeft in het afgelopen jaar heel wat in handen gekregen om te doen waar we bij Natuurpunt voor staan. Natuurpunt Leuven zoekt samen met jullie mee naar goede antwoorden en we gooien dan ook de deuren open. Te veel, te weinig, te licht of donker groene natuur? Natuurpunt wilt iedereen die een mening heeft over natuur en landschap uitdagen om dit mee op te lossen.
 

Infomoment giften en legaten

Steun de natuur in je buurt
Natuurpunt Leuven maakt werk van meer natuur voor iedereen. Hiervoor kopen we stukken natuur aan en wekken we de natuur er tot leven. Zo krijgen we meer natuur voor de onszelf maar ook voor zij die na ons komen. Natuurpunt Leuven kocht recent iets meer dan 2 hectare aan nabij Heverlee en plant ook voor 2020 nieuwe aankopen.

Kunstbenefiet ‘Flower Art’ Jos Poel en Paula Loeckx

Koop een uniek kunstwerk en steun de natuur in Leuven.

In de prachtige Abdij van Vlierbeek in Kessel-Lo organiseert Natuurpunt Leuven op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 een tentoonstelling met kunstwerken van Paula Loeckx en Jos Poel. Deze werken zijn een origineel geschenk voor familie, vrienden, werkrelaties of voor jezelf.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon
Abonneren op RSS - natuur