Lid worden

Samen met meer dan 114.000 gezinnen in Vlaanderen waarvan meer dan 2300 gezinnen in Leuven geef je zo een duidelijk signaal dat ook jij natuur belangrijk vindt.

Lid zijn van Natuurpunt heeft tal van voordelen. Je draagt natuurlijk jouw steentje bij voor de natuur in Vlaanderen. Samen met meer dan 114.000 gezinnen in Vlaanderen geef je zo een duidelijk signaal dat ook jij natuur belangrijk vindt. Maar er zijn nog andere voordelen!

Prijs lidgeld en bijkomende abonnementen op tijdschriften:

  • lidgeld Natuurpunt: 27 euro
  • bijkomend abonnement op Zoogdier: 15 euro
  • bijkomend abonnement op Natuur.focus: 11 euro
  • bijkomend abonnement op Natuur.oriolus: 10 euro
  • bijkomend abonnement op Natuur.focus en Natuur.oriolus: 17 euro

Welkomstpakket
Als lid van Natuurpunt, ontvang je bij de verzending van het eerste Natuur.blad een welkomstpakket met een fiets- en wandelgids, een cd met vogelgeluiden, actuele folders, de Natuur.winkel-catalogus en veel meer...

Wandelen en fietsen
Op de website vind je onder meer 80 downloadbare wandel- en fietskaarten, stuk voor stuk suggesties voor een onvergetelijke daguitstap in onze natuurgebieden. Deze plannetjes zijn enkel toegankelijk voor onze leden. Trek de natuur in!

Driemaandelijks Natuur.blad
Vier maal per jaar ontvang je ons nationaal tijdschrift Natuur.blad , boordevol informatie over de natuur in Vlaanderen. In elk nummer vind je een uitgestippelde wandeling of fietstocht in één van onze natuurgebieden. Doorblader het meest recente nummer van natuur.blad (enkel voor leden) of vraag een proefnummer aan.

En je ontvangt ook vier maal per jaar het regionaal tijdschrift 'Natuur en Landschap' van Natuurpunt Oost-Brabant.

Meer info of lid worden: klik hier

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon