Infomoment giften en legaten

Steun de natuur in je buurt
Natuurpunt Leuven maakt werk van meer natuur voor iedereen. Hiervoor kopen we stukken natuur aan en wekken we de natuur er tot leven. Zo krijgen we meer natuur voor de onszelf maar ook voor zij die na ons komen. Natuurpunt Leuven kocht recent iets meer dan 2 hectare aan nabij Heverlee en plant ook voor 2020 nieuwe aankopen.

Het aankopen van de natuur kost een stevige duit, zelfs na subsidies blijft er nog een groot deel over dat we zelf dienen te bekostigen. Jouw steun voor de natuur maakt vaak het verschil. Via giften brengen we dit extra geld bij elkaar. Ook bedrijven kunnen door giften hun steentje bijdragen. Jouw steun is dus nodig om verder te werken aan meer natuur in het Leuvense.

Kom naar het infomoment in de abdij van Vlierbeek op 9 februari in de voormiddag. We presenteren er ons jaaroverzicht en onze uitdagingen voor 2020. Hierna leggen Ward en Joost van Natuurpunt nationaal uit hoe je ons financieel kan steunen via giften en eventueel een legaat. Achteraf is er ruim de gelegenheid bij koffie en taart om jouw vraag met de mensen van Natuurpunt nationaal en de vrijwilligers van Leuven te bespreken.

Programma:

9 februari in het nieuw abtskwartier, Abdij Vlierbeek 3010 Kessel-Lo

09.00u. onthaal en inloop met koffie en ontbijtkoeken

09.45u. werking en jaaroverzicht Natuurpunt Leuven en 10 werken

10.00u. mogelijkheden voor legaten, giften en sponsoring van Natuurpunt

11.00u. napraten met een drankje en taart, een wandeling voor wie wil, aankoop van kunstwerken

12.30u. einde

Waar: Nieuw Abtskwartier, Abdij Vlierbeek, 3010 Kessel-Lo

Wanneer: Zondag 9 februari van 9.00u tot 11u.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon