Kunstbenefiet ‘Flower Art’ Jos Poel en Paula Loeckx

Koop een uniek kunstwerk en steun de natuur in Leuven.

In de prachtige Abdij van Vlierbeek in Kessel-Lo organiseert Natuurpunt Leuven op zaterdag 8 en zondag 9 februari 2020 een tentoonstelling met kunstwerken van Paula Loeckx en Jos Poel. Deze werken zijn een origineel geschenk voor familie, vrienden, werkrelaties of voor jezelf.

Kunstenaar Jos Poel verwerkte geperste (gedroogde) bloemen en planten uit de Dijlevallei tot kunstzinnige collages waarvan zeer mooie foto’s gemaakt zijn. Zo toont hij ons de schoonheid van de natuur in je buurt. Zowel de collages van de originele gedroogde planten als de foto’s worden zowel ingekaderd als niet ingekaderd (fotoprints) aan democratische prijzen aangeboden. Een voorsmaakje vind je op de website van kunstenaar/gulle schenker www.jospoel.exto.nl In dit filmpje zie je de kunstenaar aan het werk

Kunstenares Paula Loeckx heeft een unieke installatie “De muziek van de wilde bij” geschonken. Het uit de kluiten gewassen werk is geïnspireerd door een bloeiende smeerwortel. Het gezoem van de wilde bijen is verwerkt in twee composities die door een geluidsensor tot leven gebracht worden.

Foto’s en info over de kunstenares vind je op www.paulaloeckx.be/beeldend-kunstenaar en op facebook.

Neem ook een kijkje op onze facebook pagina: nl-nl.facebook.com/natuurpuntleuven

De opbrengst van dit evenement gaat integraal naar de aankoop van natuurgebieden in Leuven.

Waar: Nieuw Abtskwartier, Abdij Vlierbeek, 3010 Kessel-Lo

Wanneer: Zaterdag 8 februari van 14u tot 18u // Zondag 9 februari van 11u30 tot 18u.

Twitter icon
Facebook icon
Google icon
e-mail icon